Deutsches Klingenmuseum - ZBROEZNAVdotCOM

Deutsches Klingenmuseum

Deutsches Klingenmuseum
Country
Germany
Мова
English, German, Italian, French, Spanish
Business Contact Email
Business Phone Number
0212-25836-0
Business Address
Deutsches Klingenmuseum
Klosterhof 4
D-42653 Solingen

Німецький музей клинків розташований у м. Золінген (Solingen) у Німеччині. Експозицію складає насамперед холодна зброя та столове приладдя. Оскільки Золінген протягом століть був провідним європейським осередком виробництва холодної зброї та інших виробів з металу, експонати збереглись у чималій кількості.
1904 р. у коледжі дизайну металевих виробів Золінгену було створено колекцію моделей з навчальною метою. Дуже скоро цей фонд виріс, увібравши вироби майстрів Золінгену, барокові столові прилади і кухонне приладдя. 1954 р. колекція переїхала з промислового музею в технічній школі до відновленої після війни міської ратуші і з тих пір відома як Deutsches Klingenmuseum. Від 1991 року музей розширився, зайнявши приміщення перебудованого колишнього монастиря августинців. Завдяки придбанню двох великих колекцій столового срібла, музей став найбільшою колекцією столових приладів в світі.
Протягом 1986-2016 рр. музей очолювала відомий історик мистецтв, фахівець з історії зброї Barbara Grotkamp-Schepers.

На сайті музею можна отримати поточну інформацію щодо експозиції та виставок, у розділі "Gallery" побачити світлини окремих експонатів.  Також діє онлайн-крамниця з продажу музейних видань, насамперед, каталогів.

У нашій відеогалереї можна переглянути експозицію музею за 2008 р. та виставку 2016 р.

 

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї