The Metropolitan Museum of Art - ZBROEZNAVdotCOM

The Metropolitan Museum of Art

The Metropolitan Museum of Art
Country
USA
Website Address
Мова
English
Business Contact Email
Business Address
1000 Fifth Avenue New York, New York 10028-0198, USA.

Музей Мистецтва Метрополітен (США)

Сайт засновано музеєм Метрополітен.
Портал репрезентує Музей Мистецтва Метрополітен – провідний музей мистецтва у світі, колекції якого загалом налічують понад двох мільйонів експонатів, охоплюючи у підсумку понад п’ять тисячоліть історії світової культури. Колекція зброї та озброєнь нині складає близько п’ятнадцяти тисяч предметів, датованих від V ст. до н.е. до ХІХ ст. н.е. Її досліджують відомі фахівці в окремому підрозділі закладу – «Department of Arms and Armor».
У розділі «Exhibitions» відвідувач може проглянути список та склад виставок, влаштованих в музеї протягом кількох останніх років у тому числі відеозаписи їх презентацій.
Основна наукова інформація зібрана у розділі «Collections», що дозволяє переглянути зображення й атрибуцію зразків зброї та озброєнь, кожний з яких є цінним витвором декоративно-вжиткового мистецтва. Найцінніші зразки виділені окремо: деякі з них супроводжують наукові статті.
У підрозділі «Curatorial Department» описано історію та загальний склад музейної колекції зброї.
Сайт не лише відкриває для користувача потужну історіографію музейних досліджень у «Metropolitan Museum Journal» та «The Metropolitan Museum of Art Bulletin» починаючи від 1905 р., але й дозволяє йому завантажити ці матеріали на свій комп’ютер. Відзначимо, що серед музейних ресурсів, розглянутий нами портал у науковому відношенні безумовно є одним з найпотужніших.
Ресурс зареєстровано в найбільших пошукових системах (Google, Yahoo, Yandex, Rambler, Altavista).

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї