British Museum - ZBROEZNAVdotCOM

British Museum

British Museum
Country
Great Britain
Мова
English, German, Italian, French, Chinese, Japanese, Russian, Spanish, Korean
Business Contact Email
Business Address
British Museum, Great Russell Street, WC1B 3DG.

Британський музей (Великобританія)

Ресурс представляє Британський Національний музей, один з найбільших музейних закладів у світі. Колекції музею налічують нині понад 8 мільйонів зразків, що охоплюють історію світових культур від часів появи перших людей до сучасності.
Здебільшого колекції музею не мають відношення до військової справи: усі зразки пов’язані з цим напрямом людської діяльності сконцентровані у мережі філій Національного військового музею (The Royal Armouries Museum). І все ж, скориставшись розвиненою пошуковою системою величезної бази даних з 2 мільйонів експонатів, можна віднайти чимало зброї, насамперед античної та японської. Для цього слід перейти до сторінки пошуку потрібного експонату (шлях: Research > Collection online), перейти до фільтру («Advanced») та у полі «Subjects» зазначити «arms/armour». Значна частина експонатів зброї, на жаль, позбавлена світлин, проте має грунтовне текстове супроводження.
Ресурс зареєстровано в найбільших пошукових системах (Google, Yahoo, Yandex, Rambler).

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї