Національний військово-історичний музей України - ZBROEZNAVdotCOM

Національний військово-історичний музей України

Національний військово-історичний музей України
Country
Ukraine
Website Address
Мова
Ukrainian
Business Contact Email
Business Address
м. Київ, вул. Грушевського, 30/1, Україна.

Ресурс репрезентує в мережі Інтернет Національний військово-історичний музей України, один з наймолодших музейних закладів, присвячених військовій історії нашої держави.
Вперше музей, заснований Міністерством оборони України, відчинив свої двері для відвідувачів 14 червня 1998 р.
За роки свого існування музей посів почесне місце в системі культурно-освітніх установ Збройних Сил України та серед історичних музеїв країни як центр наукової роботи та військово-патріотичного виховання. Процес постійного нарощування його музейного потенціалу сприяв тому, що 15 січня 2010 року Указом Президента України музею надано статус національного та перейменовано у Національний військово-історичний музей України. До його складу входить 6 філій, які знаходяться в різних регіонах України: Волинський регіональний музей українського війська та військової техніки (м. Луцьк), Музей Ракетних військ стратегічного призначення (м.Первомайськ), Центральний військово-морський музей Украини (м.Одеса), Меморіальний комплекс «Пам’яті героїв Крут» (Чернігівська обл.), музей «Героїв Дніпра» (м.Івано-Франківськ) та Музей Повітряних сил (м. Вінниця).
На сайті музею можна ознайомитись з новинами, запланованими та проведеними виставками і науковими конференціями. Окремі сторінки присвячені численним філіям музею. Великий інтерес представляє розділ “Видання”, де можна віднайти інформацію про монографії співробітників музею, а також повну підбірку музейного видання “Військово-історичний альманах” доступного для завантаження у форматі PDF та «Український військовий музей».
Ресурс зареєстровано в найбільших пошукових системах (Google, Yahoo, Yandex, Rambler, Altavista).

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї