Legermuseum - ZBROEZNAVdotCOM

Legermuseum

Legermuseum
Country
Netherlands
Мова
English, Dutch
Business Contact Email
Business Address
Army Museum, Korte Geer 1, 2601 CA Delft, The Netherlands.

Військовий музей (Голандія)

Сайт засновано Нідерландським військовим музеєм.
Ресурс репрезентує в Інтернеті колекцію зброї Нідерландського військового музею, розташованого в місті Делфт. За офіційною інформацією у його колекції загалом налічується понад 500 тис. предметів, серед яких не тільки зброя та уніформа, але й писемні та іконографічні та фото документи. У музеї також представлена чимала колекція військової техніки, включаючи ракети періоду Другої Світової війни. Музею підпорядкована найбільша у Нідерландах військово-історична бібліотека, до складу якої входить Королівський архів.
Найцікавішим для зброєзнавця є підрозділ «Collectie» розділу меню «ONTDEK», що відкриває користувачу сторінку з докладною класифікацією експонатів, серед яких чимало історичної зброї.  Описи відзначаються добре продуманою систематичністю та докладністю. Присутня також непогана пошукова система, що працює тільки голландською мовою.
Ресурс зареєстровано у найбільших пошукових системах (Google, Yahoo, Yandex, Rambler, Altavista).

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї