Classic Arms & Militaria / The Armourer - ZBROEZNAVdotCOM

Classic Arms & Militaria / The Armourer

Classic Arms & Militaria / The Armourer
Country
Great Britain
Мова
Англійська
Business Contact Email
Business Address
Warners Group Publications, The Maltings, West Street, Bourne, LINCS PE10 9PH.

Ресурс є сайтом спеціального часопису, присвяченого проблемам вивчення та колекціонування історичної зброї та озброєння, предметів військовго спорядження й оснащення. Журнал видається кожні 2 місяці і є виданням клубу колекціонерів Великобританії. Дописувачі часопису є визнаними фахівцями у своїй галузі, охоплюючи переважно хронологічний період від давнини до Першої світової війни, територіально охоплюючи країни усього світу.
На сайті можна оформити підписку часопису, замовити окремі номери (у друкованому або цифровому виляді), а також прочитати анонс та зміст свіжого випуску.

Res-Druk-ArmourerНа сайті також можна замовити електронну версію номерів іншого відомого видання «The Armourer» («Зброяр»).
«The Armourer», що виходить двічі на місяць, заснований 1994 р. і вважається одним з найбільш авторитетних видань у світі поціновувачів військово-історичних раритетів. Цей добре ілюстрований кольоровий журнал вміщує статті не лише з історії зброї, військової символіки, емблематики, фалеристики тощо, але й військо-історичних фестивалів, музейних виставок та інших тематичних заходів. У часописі також друкують матеріали, присвячені історії битв, є колонка «Спитай Зброяра», де читачі можуть отримати фахові консультації. У хронологічному відношенні матеріали часопису здебільшого пов’язані з періодом Нового й Новітнього часу.
Ресурс зареєстровано у найбільших пошукових системах (Google, Yahoo, Yandex, Rambler), та представлено у соціальних мережах (Facebook, Twitter).

  • Classic Arms & Militaria / The Armourer

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї