Китаб Хона - колодец знаний - ZBROEZNAVdotCOM

Китаб Хона – колодец знаний

Китаб Хона – колодец знаний
Country
Ukraine
Мова
Російська
Business Contact Email

Kitabhona

Засновники оголошують, що метою проекту є створення вузькоспеціалізованого Інтернет-ресурсу для накопичення та вивчення історичних матеріалів. Загалом ресурс має виразне джерелознавче спрямування і зорієнтований, насамперед, на аналізі речових, писемних та зображальних історичних джерел, що стосуються  Середньої Азії та Персії періоду Пізнього середньовіччя та Раннього нового часу.
Окрему увагу приділено проблемам військової історії, історичної зброї та озброєння, реконструкції. Автори розміщують чимало цікавих наукових публікацій з історії зброї, причому не тільки передруки з наукових часописів (зазвичай рідкісних видань), але й оприлюднених вперше.

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї