Клинок - ZBROEZNAVdotCOM

Клинок

Клинок
Country
Ukraine
Мова
Російська, Українська
Business Address
а/я 14, 03062, Київ, Україна

Засновник ресурсу – Редакція журналів «Оружие и охота», «Клинок». Рік заснування 2003.
Часопис «Клинок» – одне з найвідоміших вітчизняних науково-популярних видань, присвячених проблемам зброєзнавства. Список дописувачів різноманітний – від серйозних дослідників зброї, колекціонерів та металознавців до фехтувальників та аматорів історичної реконструкції.
На сайті є можливість ознайомитись зі змістом усіх номерів часопису, починаючи від 2003 р. Статті представлені у вигляді повнотекстових документів, окрім останніх номерів. З метою поліпшення пошукових можливостей, статті упорядковані за прізвищами авторів та хронологією.
Ресурс структуровано як інтерактивне електронне видання: на головній сторінці розміщено список номерів часопису від кожного з яких здійснюється перехід до змісту та текстів.

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї