Ucraina Inter Arma - ZBROEZNAVdotCOM

Ucraina Inter Arma

Ucraina Inter Arma
Country
Ukraine
Мова
Українська
Business Contact Email

Res-Tov_UIA

На сайті представлена інформація про перебування на сучасній території України армій іноземних держав, військ протодержавних утворень та народів, що не мали державності, збройних сил невизнаних держав, нелегальних військових формувань від найдавніших часів до сьогодення. Відомості з сайту не є комплексним і всеохоплюючим дослідженням військової історії України, а лише знайомить відвідувачів зокремими аспектами перебування на сучасній території Україні різноманітних військових формувань.
Сайт розрахований на професійних істориків, які можуть публікувати тут свої дослідження, на тих, хто вивчає військову історію або лише цікавиться мілітарними аспектами історії власного краю.
Сайт Ucraina Inter Arma є інтегрованим історичним ресурсом, що поєднує статті про військову історію, організацію, озброєння та уніформи різних військових формувань на території України, матеріальні та художні реконструкції зовнішнього вигляду воїнів від античності до ХХ століття, галерею фотографій та листівок військової тематики, огляд книжкових новинок, присвячених українській військовій історії. Про події з життя сайту ми інформуємо у розділі Новини. Обговорювати матеріали, розміщені на сайті, можна у коментарях або на форумі.

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї