The Company of Military Historians - ZBROEZNAVdotCOM

The Company of Military Historians

The Company of Military Historians
Country
USA
Мова
Англійська
Business Contact Email
Business Address
P. O. Box 910, Rutland, MA 01543, USA

СПІЛКА ВІЙСЬКОВИХ ІСТОРИКІВ
Спілка, заснована 1949 р., є освітньою, науковою та літературною інституцією, присвячена дослідженню та поширенню інформації щодо одностроїв, екіпірування, історії та традицій збройних сил у США та інших країнах Західної півкулі.
Вступ до Спілки є платним (наразі ціна складає $60). Раз на рік відбуваються з’їзди членів об’єднання, де проводяться конференції та форуми.
Вступивши до Спілки, учасник підписується на ілюстрований часопис «Military Collector & Historian», присвячений дослідженню предметів озброєння, обмундирування, амуніції тощо. Статті видання також охоплюють проблеми історії військової організації, окремих підрозділів, військового мистецтва, та діяльності Спілки й її членів.
Спілка також видає кольорову серію, присвячену історії одностроїв в Америці («Military Uniforms in America») та має власну колекцію, що зберігається у військовому музеї Вірджинії (The Virginia War Museum).
На сайті працює форум, де користувачі обговорюють проблеми атрибуції та колекціонування:
http://military-historians.org/cgi-bin/member/forum.pl
Ресурс зареєстровано у найбільших пошукових системах (Google, Yahoo, Yandex, Rambler), та представлено у соціальних мережах (Facebook, Twitter, LinkedIn).

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї