ARMA – the Association for Renaissance Martial Arts - ZBROEZNAVdotCOM

ARMA – the Association for Renaissance Martial Arts

ARMA – the Association for Renaissance Martial Arts
Website Address
Мова
Англійська
Business Contact Email

ARMAtitlebar_new1

АСОЦІАЦІЯ БОЙОВИХ МИСТЕЦТВ ВІДРОДЖЕННЯ
Один з провідних веб-ресурсів з реконструкції бойових мистецтв епохи Середньовіччя та Відродження, заснований 1996 р.
Асоціація позиціонує себе, як некомерційна організація, що студіює історичне фехтування та історичну спадщину бойових мистецтв Європи та реконструює їх на сучасному ґрунті.
Засновник Асоціації – видатний дослідник та реконструктор європейських фехтувальних практик, автор численних монографій Джон Клементс. Відтак на сторінці керівника Асоціації (http://www.thearma.org/Director.htm) розміщені повні тексти його статей.
Окрім того, на сайті розміщені тексти відомих літописів та настанов з європейських бойових практик періоду Середньовіччя та Раннього Нового Часу (http://www.thearma.org/manuals.htm), та ґрунтовний огляд наукової літератури, насамперед з військової антропології та історії бойових мистецтв (http://www.thearma.org/bookreviews.htm), а також словники історичної термінології та класифікаційні схеми холодної зброї (http://www.thearma.org/terms.htm).
Ресурс зареєстровано у найбільших пошукових системах (Google, Yahoo, Yandex, Rambler).

  • ARMA – the Association for Renaissance Martial Arts

Залишити відповідь

Залишити відповідь

дослідження зброї, експертиза історичної зброї, экспертиза антикварного оружия, історія зброї, History of Arms and Armour, Тоїчкін, Тоичкин, Toichkin, CAAS, Center of Arms and Armor Studies, Antique arms, наукові конференції, атрибуція зброї, атрибуция оружия, attribution of weapons, оружейные клейма, оружейная библиотека, електронна бібліотека, історія зброї