«Археологія України – 2017»

13 грудня в Археологічному музеї Інституту археології НАН України (вул. Б.Хмельницького, 15, 1-й поверх) відбудеться конференція «Археологія України – 2017», на якій археологи України презентуватимуть найцікавіші результати цьогорічних польових досліджень.
Захід розпочнеться о 10.00 зі спілкування науковців з журналістами.
Про загальні підсумки досліджень 2017 року та значення археології ви дізнаєтесь від директора Інституту археології НАН України, член-кореспондента НАНУ Віктора Чабая та інших спікерів.
На 32-х постерах дослідники з усієї України презентуватимуть результати польового сезону цього року, який був багатим на несподіванки. Ви побачите археологічні докази тісних міжнародних контактів часів Київської Русі, дізнаєтесь про те, як археологічні дослідження спростовують поширені пропагандистські міфи, зрозумієте яким чином за допомогою археології розвивати туристичний потенціал українських міст, довідаєтеся про знахідки решток захисників Чигиринської фортеці та багато іншого.
Також на Вас чекає вітальна кава та тематичні сувеніри.
До участі в роботі конференції запрошені представники Президії НАН України, Міністерства культури України, Управління публічної дипломатії Міністерства закордонних справ України.
Організатори заходу:
Інститут археології Національної Академії наук України
ДП НДЦ «Охоронна археологічна служба» ІА НАН України
НДЦ «Рятівна археологічна служба» ІА НАН України
ВГО «Спілка археологів України»

З питань акредитації ЗМІ звертатися до Оргкомітету:
Телефон – +38 (044) 235 62 86
E-mail – instytut.archeologii@gmail.com